Esti la un pas de fantana ta de ciocolata!

Bine ai venit pe site-ul fantana-magica.ro, de aici poti inchiria cea mai frumoasa fantana de ciocolata pentru evenimentul tau, mai mult de atat, ne poti contacta iti punem la dispozitie o fantana cu sampanie si aranjamente spectaculoase de fructe. (Iti spun un secret: sculpturile in fructe, asa cum poti vedea in imaginile din galeria de evenimente, impreuna cu doua fantani de ciocolata, au facut sute de oameni bucurosi la nuntile, botezurile, de fapt, la toate evenimentele la care am participat.)

De ce o fantana de ciocolata si nu… orice altceva?

Hai sa-ti povestesc cum m-am hotarat eu sa inchiriez fantani de ciocolata. Acum cativa ani un amic foarte bun m-a invitat la un eveniment, nu mai tin minte unde era si nici ce muzica a fost, tot ce tin minte este ca toti oamenii de acolo stateau si admirau fantanile de ciocolata si erau nerabdatori sa guste din ciocolata fina de acolo.

Mie imi plac evenimentele, in special nuntile, imi place sa vad oameni fericiti si imi doream sa contribui cumva la fericirea lor. Pana sa vad fantana de ciocolata nu stiam cum sa fac asta. Am vazut, am ramas placut surpins si am decis sa inchiriez fantani de ciocolata incepand de a doua zi. Evident ca nu a fost asa de simplu la inceput, dar tot efortul a meritat.

Pana acum am participat la cateva sute de evenimente cu fantanile mele si sunt extrem de bucuros ca oamenii au gustat cu placere din ciocolata, au admirat sculpturile in fructe si au stat cateva minute doar pentru a admira “valurile de ciocolata” din fantana de ciocolata (trebuie sa recunosc ca pe mine inca ma fascineaza).

Unde pot veni cu fantanile de ciocolata? Pentru ce evenimente se preteaza?

Aproape oriunde, evident trebuie sa am timpul necesar sa le pregatesc, de aceea te rog sa ma suni, sau sa-mi dai un e-mail pentru a rezerva din timp o fantana sau chiar mai multe pentru evenimentul tau. Daca este o nunta cu multe persoane te rog sa ma suni chiar acum, pregatirile dureaza si vreau sa fiu absolut sigur ca toti invitatii tai se vor bucura de “fenomenul” fantanii de ciocolata.

Daca vrei o fantana de ciocolata pentru o nunta, un majorat, botez (sau doar pentru tine 😉 ) intra pe pagina de contact. Asta este avantajul serviciilor noastre: nu au limita de varsta si chiar daca cineva nu doreste sa guste ciocolata in mod cert se va bucura de spectacolul oferit de aranjamente si de fantani. (Iti mai spun un secret: nici fetele care tin cura nu au rezistat pana acum 😉 )

Suna acum la 0765-457-819 sau trimite un e-mail la adresa inchiriere@fantana-magica.ro si rezerva fantana ta de ciocolata.